Gemeente Etten-Leur is een samenwerking gestart met Steunwijzer. De gemeente heeft een aanbestedingsprocedure uitgevoerd en is daarbij klant geworden bij Steunwijzer. Wij zijn erg enthousiast over de keuze van gemeente Etten-Leur en inmiddels is de website www.vraagwijzeretten-leur.nl opgeleverd.

Met Steunwijzer krijgt Gemeente Etten-Leur een overzichtelijk beeld van het aanbod aan maatwerkvoorzieningen voor mensen met een beperking of een chronische ziekte. Dit Wmo-aanbod is gecontracteerd door de gemeente en is bedoeld om deze mensen te ondersteunen in hun dagelijks leven. Steunwijzer helpt de gemeente om dit aanbod op een duidelijke en overzichtelijke manier in beeld te brengen, zodat de inwoners gemakkelijker de juiste voorziening kunnen vinden.

Met Steunwijzer krijgt Gemeente Etten-Leur ook een overzicht van de sociale basis in de gemeente en regio. Dit houdt in dat Steunwijzer informatie geeft over de organisaties en instanties die actief zijn op het gebied van welzijn en zorg in de gemeente. Zo kan Gemeente Etten-Leur gemakkelijk zien welke organisaties er zijn en wat hun rol is in het ondersteunen van de inwoners.

Ingrid de Rooij is medewerkster van het kwaliteitsteam bij gemeente Etten-Leur. Zij beschrijft de keuze en samenwerking met Steunwijzer: “De gemeente Etten-Leur was op zoek naar een website die geschikt was als digitale voorzieningengids, voor zowel inwoners als professionals. We wilden hierin het gecontracteerde Wmo aanbod in beeld brengen, maar ook het niet door de gemeente gecontracteerde aanbod van organisaties op het gebied van zorg en welzijn. We zijn hiervoor samen gaan werken met Steunwijzer. We zijn erg tevreden over deze samenwerking. Er wordt door Steunwijzer goed meegedacht en indien wenselijk wordt er iets nieuw ontwikkeld. Soms wilden we namelijk net wat anders als de standaard website. We zijn erg tevreden over het resultaat!”

In samenwerking met Steunwijzer kan Gemeente Etten-Leur de dienstverlening aan inwoners verbeteren. Door het overzichtelijk in beeld brengen van het gecontracteerde wmo-aanbod en de sociale basis, kan de gemeente gerichter en efficiënter werken aan het verbeteren van de levenskwaliteit van deze mensen. Steunwijzer is daarom een waardevolle partner voor Gemeente Etten-Leur.

Klantenservice

Krijg persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 085 – 30 33 464

Klantenservice