De mogelijkheden van Steunwijzer.

Toegang tot reviews

Toegang tot reviews.

Zowel burgers als wijkteammedewerkers kunnen een beoordeling plaatsen bij het aanbod van de zorgaanbieders. Met de beoordelingsmodule heeft u de mogelijkheid om burgers en/of de wijkteammedewerker (professional) uit te nodigen tot het plaatsen van een beoordeling op Steunwijzer. Indien de gemeente een inwoners én professional samen uitnodigt, dan wordt deze data gekoppeld. Hiermee krijgt de gemeente ten aanzien van één traject de mening van twee betrokkenen in beeld. De module wordt ingezet t.b.v. 360-graden feedback.

De module kent veel mogelijkheden en automatische functies. Zo worden na twee weken reminders gestuurd, komen beoordelingen nooit op de website totdat deze geaccordeerd zijn, beoordelingen kunnen verzameld worden en op een willekeurig tijdstip gepubliceerd.Ervaringen geven inzicht in de kwaliteit van het zorgaanbod. De beleidsmaker kan organisaties adviseren over het verbeteren van de zorg. Dit met het doel om inwoners de best passende zorg te bieden.

Grip op het zorgaanbod in het Sociaal Domein.

Gebruikers vergelijken met Steunwijzer het beschikbare zorgaanbod in een gemeente. Daarbij kan gefilterd worden op kosten, afstand tot de inwoner, wachtlijsten, expertise van de zorgaanbieder en eventueel ervaringen. Zo ontstaat de beste match tussen vraag en aanbod.

Klantenservice

Krijg persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 085 – 30 33 464

Klantenservice