De mogelijkheden van Steunwijzer.

Diverse koppelingen: Opvoeden.nl, Readspeaker en Negometrix.

Wij hebben meerdere API-koppelingen gemaakt voor het uitlezen van externe bronnen.

Opvoeden.nl

Landelijke informatie over alle onderwerpen betreffende het Sociaal domein maken we inzichtelijk via een koppeling met Opvoeden.nl. Deze website is een wegwijzer op het gebied van Opgroeien, Opvoeden en Gezondheid. De database bevat 2.100 artikelen die gegarandeerd actueel zijn. Als beheerder van de portal heeft u er geen werk aan.
Bekijk de artikelen via deze link: eindhoven.steunwijzer.nl

API koppeling Negometrix

Negometrix wordt gebruikt voor aanbestedingen en contractmanagement. Als enige leverancier van een socialekaart bieden wij een API-koppeling met Negometrix aan. Informatie over het gecontracteerde aanbod op Steunwijzer blijft hiermee automatisch actueel. De functioneel beheerder heeft veel minder beheerstaken. Negometrix vormt de bron van data die ontsloten wordt op Steunwijzer.

Postcode-API

Nationale postcode gegevens (van Cendris), aangevuld met afstands- en geo informatie. Deze koppeling wordt gebruikt voor validatie van locatiegegevens en het berekenen van onderlinge afstanden. Hiermee worden adresgegevens uniform vastgelegd in de database.

Grip op het zorgaanbod in het Sociaal Domein.

Gebruikers vergelijken met Steunwijzer het beschikbare zorgaanbod in een gemeente. Daarbij kan gefilterd worden op kosten, afstand tot de inwoner, wachtlijsten, expertise van de zorgaanbieder en eventueel ervaringen. Zo ontstaat de beste match tussen vraag en aanbod.

Klantenservice

Krijg persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 085 – 30 33 464

Klantenservice