De mogelijkheden van Steunwijzer.

Inzichtelijk maken en vergelijken van diensten en producten

Inzichtelijk maken en vergelijken van diensten en producten.

Alle diensten en producten krijgen een eigen productpagina. Ook deze data is te vergelijken. De pagina’s zijn gekoppeld aan de bedrijfspagina van de zorgaanbieder. Op Steunwijzer kan een gecontracteerde zorgaanbieder zijn diensten uitsluitend koppelen aan gecontracteerde productcodes. De functioneel beheerder van de gemeente selecteert de productcodes per aanbieder door contracten aan te maken. Bij een contract wordt een ingangsdatum, einddatum, tarief, eenheid en productcode ingevoerd. Is een productcode verlopen, dan wordt de daaraan gekoppelde dienst niet meer getoond aan bezoekers.

Per dienst worden de verschillende kenmerken, die voor de gemeente belangrijk zijn inzichtelijk gemaakt. Dit kunnen bijvoorbeeld de wachtlijsten zijn:

Het kunnen selecteren van een zorgaanbieder op basis van wachtlijstinformatie is bijzonder waardevol. Een alternatieve mogelijkheid om wachtlijsten inzichtelijk te maken is via een link naar de website van de zorgaanbieder:

Grip op het zorgaanbod in het Sociaal Domein.

Gebruikers vergelijken met Steunwijzer het beschikbare zorgaanbod in een gemeente. Daarbij kan gefilterd worden op kosten, afstand tot de inwoner, wachtlijsten, expertise van de zorgaanbieder en eventueel ervaringen. Zo ontstaat de beste match tussen vraag en aanbod.

Klantenservice

Krijg persoonlijk advies.

Bel ons vandaag nog op 085 – 30 33 464

Klantenservice